Her er den endelige forsiden til boken min “MODIG”

Jeg er stolt av at Mia Törnblom anbefaler boken min.

Hun skriver: “En herlig, forfriskende og innsiktsfull bok om å bli modigere. Denne boken gjør noe med deg. Anbefales.”

Endelig forside

Boken kan forhåndsbestilles hos Tanum

Her er litt mer om handlingen i boken:

Tenk deg at hver dag i livet er representert av en Post-it lapp. Hver dag rives en lapp av. Den kommer aldri tilbake. Er du fornøyd med hva det står på lappene? Eller drømmer du om at det står noe annet?

For Svein Harald Røine innledet dette viktige spørsmålet en prosess der han lot seg utfordre til å takle uvante situasjoner og teste sitt hverdagsmot. Det er en historie med humor og driv, overraskende situasjoner og tankevekkende vrier. Du får nyttige verktøy til å kartlegge hva du ønsker å gjøre med livet ditt, og gode teknikker for å forankre beslutninger og mål.

En engasjerende beretning som inspirerer deg til å bli modigere, til å utfordre din egen komfortsone, prioritere det som er viktig i livet ditt, og leve mer i tråd med det du drømmer om!

 

Share This