Endelig forside

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FANTASTISK! DRIVENDE GOD! LATTER! TÅRER! UNDRING! SPENNING! MORSOM! UNDERFUNDIG! KONKRET! FLØYELSMYK! INSIKTSFULL! MODIG!

Verdig som en god roman, fyldig og varm som en god vin.

Godt håndverk som gir troverdighet.

Dette var rett og slett DEILIG!!!!!!!!! Jeg har lest mange slike bøker – denne var best. Den er klar og stødig, med en formidabel formidlingsevne.

Den utrolige varmen og ærligheten i teksten gjør gamle historier og ordtak som nye. Dette var LYKKEBLIKK – jeg elsket det

TAKK til Svein Harald Røine

Cecilie Gunnæs Hermansen (Denne bokanmeldelsen ligger på ARK.NO sine sider) 

 

«Den anbefales varmt! Jeg klarte ikke å legge den fra meg, Jeg ble så nysgjerrig på hva som kom hele tiden. Jeg har lest det meste på dette feltet og denne blir en favoritt! «

Siri Folkvord Abrahamsen

 

«Inspirerande bok.
Etter å ha lest mange bøker i denne sjangeren, var dette ei bok som gjorde noko med meg. Kanskje fordi forfattaren har med seg hjarte når han skriv, er ydmyk og byr på seg sjølv, eller fordi boka er bygd opp som ein roman? Uansett, den anbefalast!!»
Randi Marie (Denne bokanmelselsen litter på ARK.NO sine sider)

 

Første selvutviklingsboken jeg ikke har klart å legge fra meg – som en nydelig liten roman!

Cecilie Gunnæs Hermansen

 

Hei Svein Harald (sms)

Tenkte at jeg mått meddele at jeg nå er godt i gang med boka di. Og jeg STORKOSER MEG! Jeg blir modigere for hver side jeg blar om. Samtidig som jeg tar meg selv i å le høyt – av en bok – tenk deg det! Det har jeg aldri gjort i løpet av mitt  liv tidligere.

 

Her er link til min opptreden i Nitimen

Her er link til min opptreden i TV2- God Morgen Norge