Foredragsholdere til lederkonferansen 8 mars

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Sakset fra Lederne sin hjemmeside: http://lederne.no/kompetanse/kurs/kvinnekonferanse/

Møt fremtidens ledelse den 8. mars!

Uansett kjønn – er du interessert i ledelse og ønsker en sniktitt på det som er fremtidens ledelse – nemlig involverende og empatisk relasjonsledelse? Da er du hjertelig velkommen til Ledernes store konferanse på Aker Brygge den 8. mars 2016.

Hvorfor legger vi konferansen på kvinnedagen den 8. mars? Historisk har mange, både kvinner og menn, tatt modige personlige valg som har bidratt til å løfte blant annet kvinnesaken. Deres valg om å lede og stå i front påvirket historiens gang og bidro til samfunnet vi har i dag. Valgene du tar i eget liv kan også påvirke mange rundt deg!

Denne konferansen vil bli et løft for lederskap på kvinners premisser. Innlederne som hver på sin måte vil belyse ulike aspekter av tematikken:

  • Therese Cleve-Stiansen
  • Susan Goksør
  • Hanne Kristin Rohde
  • Svein Harald Røine

Etter denne dagen vil du som deltaker sitte igjen med:

  • En bevisstgjøring av de ulike rollene i livet ditt – familie, jobb og andre arenaer.
  • Verktøy for endringer i eget liv – få det bedre og gøyere både privat og på jobb.
  • Å bli mer modig! Lære hvordan du pusher grensene dine for så å kjenne på den fantastiske følelsen etter at du har gjort det.

Vi skal gjøre deg mer modig og bevisst fremtidens ledelse. Det skal vi gjøre ved å gjøre deg stolt av dine styrker og dine egenskaper.

**********

Det hadde vært veldig gøy om du kan komme. Det er begrenset med plasser, men de vurdere å åpne for at ikke medlemmer kan komme, mot at de dekker kostnadene for mat. Ta kontakt og sjekk.

Ha en strålende dag 🙂

Beste hilsen

Svein Harald