Bøker

Svein Harald kan hjelpe deg med å bli inspirert gjennom sitt forfatterskap. Boken Modig – Finn ditt hverdagsmot, har gått sin seiersgang både som hardcopy utgave og på Storytel.

Bestill boken: (Send meg mail med emne «Boken Modig Bestilling»)

Tilbakemeldinger fra lesere

Fantastisk bok!
Jeg leser ikke mye bøker, og kjemper meg til tider gjennom «lite engasjerende» bøker. Denne klarte jeg ikke legge fra meg. Den er enkelt skrevet, spennende, engasjerende og utfordrende. Tok meg i å sitte å le høyt flere ganger og forfatteren får frem store tema på en enkel og involverende måte. Og innholdet kan alle kjenne seg igjen i og bruke på mange områder av livet. Anbefales!
Kåre Sele Krogedal

Inspirerande bok
Etter å ha lest mange bøker i denne sjangeren, var dette ei bok som gjorde noko med meg. Kanskje fordi forfattaren har med seg hjarte når han skriv,er ydmyk og byr på seg sjølv, eller fordi boka er bygd opp som ein roman? Uansett, den anbefalast!!
Anonym

Noe av det mest intense, medrivende og mest motiverende jeg har lest! En selvhjelpsbok skrevet i jeg- form, som er morsom og ekstremt lærerik. Umulig å legge bort! Jeg har fått tonnevis av verktøy som jeg kan bruke hver dag.
Anmeldelse på ARK Gardermoen

Anbefaler alle til å lese din bok, som er så inspirerende, vittig, levende, fargerik. Den er årets bok!
Ritva Bakken

Takk for din viktige bok og fantastiske budskap, Svein Harald. Hatten av for deg. Du rører ved folks hjerter og beveger verden i riktig retning.
Benja Stig Fagerland

Jeg må si at boken din er en av de beste bøkene jeg har lest i hele mitt liv! Så utrolig inspirerende og lærerik. Jeg er i gang med runde to av boka.
Lillian fjeld, Gründer av Slanketanker.no

Legg merke til dette navnet alle sammen @sveinharaldroine! Han har skrevet en knallbra bok; Modig, som er den beste norske boken jeg har lest på lenge!
Siri Folkvord Abrahamsen, Gründer av Gleding

Som en god roman!
FANTASTISK! DRIVENDE GOD! LATTER! TÅRER! UNDRING! SPENNING! HUMOR! UNDERFUNDIG! KONKRET! FLØYELSMYK! INNSIKTSFULL! MODIG! Verdig som en god roman. Fyldig og varm som en god vin. Godt håndverk som gir troverdighet. Dette var rett og slett DEILIG! Jeg har lest mange selvutviklingsbøker – denne var best. Den er klar og stødig, med en formidabel formidlingsevne. Den utrolige varmen og ærligheten i teksten gjør gamle historier og ordtak som nye. Dette var LYKKEBLIKK – jeg elsket det! TAKK til Svein Harald Røine.
Cecilie Gunnæs Hermansen- mentaltrener

Beste boken jeg har lest på lenge! Ikke bare er den tankevekkende og gir deg mange påminnelser; den er hysterisk morsom samtidig. Snakket rett til hjertet mitt.
Svein Harald Røine, du syntes cabriolet skulle blitt gitt ut på blå resept. JEG syntes denne boka skulle blitt gitt ut på blå resept! Takk for fantastisk lesning – denne boken glemmes aldri!
Lisbeth Ulsaker

Jeg har nettopp lest denne boken av @sveinharaldroine , og kan konkludere med at det er en fantastisk bok. Den er så verbalt fargerik, fullspekket med fantastiske beskrivelser av hendelser, stemninger og verktøy. Jeg ble nesten litt sliten av å lese den, for den er så vittig, vakker og beskrivende. Den tar for seg Svein Haralds reise for å følge sin drøm. Det er en fantastisk reise. Morsom. Innsiktsfull. Jeg ble glad av å lese den, og den er full av gode poeng og historier man kan fortelle videre for å inspirere andre. Man føler litt med denne mannen når han må igjennom en rekke ildprøver for å klargjøre tankene for sitt nye liv. Det er så morsomt. Det er tydelig at han liker å fortelle historier, for dem er det mange av. Og man får seg en god latter og et sterkt perspektiv på sitt eget liv. Jeg anbefaler å lese denne boken, så også du kan bli modigere. For det vil du aktivt gå inn for å bli etter at du har lest denne boken. Jeg har selv satt meg ned og startet med verktøyene i boken. Jeg anbefaler deg å gjøre det samme. Tommel opp for deg, Svein Harald! Takk for at du tok steget og satte denne boken til livet. Den er verdt hvert eneste minutt!
Marius Sørlie hos Fearless

E-MAIL: shr@MRMODIG.no

MOBIL: +47 928 00 323

Alle rettigheter reservert © 2020