Foredragsholder

Svein Harald kan hjelpe deg med fantastiske foredrag som skaper energi og ettertanke!

Etter en lang og suksessfull karriere som toppleder og mellomleder, bl.a. som Senior Vice President, Salgsdirektør og Marketingdirektør i kjente selskaper som bl.a. Orkla, Gilde, Nidar, Stabburet og Altia Corporation har Svein Harald Røine de siste 10 årene engasjert publikum fra hele Europa med sine engasjerende og tankevekkende foredrag og lederkurs.

Han kombinerer høy faglig kompetanse med en sterk formidlingsevne hvor han evner å få publikum inn i sin hule hånd. Han er ofte omtalt som en av Norges beste historiefortellere som bringer frem latter, ettertanke og kanskje en tåre slik at han bygger en emosjonell bro med publikum og tar dem med på en følelsesmessig berg- og dalbane. På den måten når han frem med sitt budskap slik at det huskes og har en reell påvirkning.

“For meg er historiefortelling kjernen i god formidling, men det er ikke nok at publikum hører hva jeg sier. De skal også mentalt og emosjonelt oppslukes av historiene slik at de føler de var tilstede da det historien virkelig skjedde” sier Svein Harald

Det som kjennetegner alle Svein Harald sine foredrag, er at han snakker om det å være modig. I følge Svein Harald er det menneskets viktigste egenskap.

Svein Harald’s foredrag holdes både på Norsk og Engelsk.

E-MAIL: shr@mrmodig.no

MOBIL: +47 928 00 323

Alle rettigheter reservert © 2020