Kommunikasjon

Svein Harald kan hjelpe deg med å radikalt forbedre dine presentasjonsegenskaper og formidlingsevne. Du blir en “stjerne på scenen”

Kunsten til å få folk til å lytte! Lær mine hemmeligheter!
Kommunikasjon og historiefortelling/storytelling er din og organisasjonens største konkurransefordel for fremtiden!
Svein Harald er en formidler av rang, noe som har gitt ham stor suksess som foredragsholder. I dette foredraget lærer han bort hemmelighetene som han praktiserer.
Det er ikke de dyktigste fagpersonene, selskapene med de beste produktene eller den beste servicen som alltid vinner. Den som har den beste historien og er best til å formidle den vinner.
Svein Harald gir levende eksempler på god kommunikasjon, han viser hvordan du kan trollbinde, hva som ikke fungerer og hvordan du skal stå, gå og bevege deg.
Han lærer deg hvordan du skal bygge opp en historie, slik at den skaper emosjonell bro, huskes og trollbinder.
Han viser også hvordan du kan lage en tale på stående fot, kun med ett stikkord og en glimrende teknikk som alltid fungerer.
Foredraget passer for alle som har noe de gjerne vil formidle; ledere, foredragsholdere, talere, selgere, jobbsøkere, studenter, lærere, toastmastere osv.

Referanser

Jeg er veldig fornøyd med kurset!!!!!! Enormt mye læring – verdifullt innhold ☺ Nå har jeg masse og jobbe med og vet at min historie som jeg skal bruke som intro til mine kommende foredrag nå i oktober blir veldig bra! Og utrolig mye bedre sammenlignet med hvis jeg ikke hadde tatt dette kurset.

Jeg likte også veldig godt at vi måtte på banen å vise oss frem selv om jeg synes det er svært utfordrende – jeg vet jeg trenger det og bare må kaste meg ut i det. Gruppen var også veldig fin – veldig blandet erfaringer, spennende personer og en fin stemning og energi i gruppen synes jeg.

Svein Harald er en herlig foredragsholder; mye kunnskap, fantastisk energi og utstråling, seriøs, direkte og ærlig – spesielt viktig mht forbedringspunkter og med fantastisk humør!!

Ingvild Kran Løvestam
Energetic

E-MAIL: shr@mrmodig.no

MOBIL: +47 928 00 323

Alle rettigheter reservert © 2020