Ledelseskultur og ledelse

Modig ledelse – Fra sjef til leder!

Gå fra å være en jaget sjef til å bli en leder som medarbeiderne følger!

Det største problemet med å være leder, er at du ikke vet om du har følgere, eller blir jaget! sa Claire Murrey. 

Hva skal du gjøre for å være en tidsriktig leder som klarer å lede medarbeiderne og organisasjonen eller avdelingen inn i en usikker fremtid på en trygg og forutsigbar måte. Må du endre deg? I så fall, hvordan må du endre deg? Hva er de viktigste byggeklossene i lederskapet ditt?

I dette foredraget lærer du hva som skal til for å bli en trygg og modig leder.

En visjon ut gjennomføring er en dagdrøm. Gjennomføring uten en visjon er et mareritt. – Japansk ordtak

Resilient ledelse – ledelse i den digitale tidsalder!

Hvordan skal ledere forholde seg til medarbeidere som har fått smaken på hjemmekontor? Hvordan skal ledere forholde seg til individualisering av medarbeidere? Tilpasning av medarbeideres behov? Utrygghet som følge av pandemien? Hvordan kan organisasjoner snu dette til en fordel? 

Svaret er RESILIENT LEDELSE!

Nå er det ledere som viser retning, skaper mening og viser empati som vil skape en resilient organisasjonskultur og klare å løfte organisasjonen etter pandemien.

I tillegg er den digitale tidsalderen over oss. Endringer skjer i et eksponentielt tempo. Teknologi er på alles lepper. Disrupsjon, AI, digital transformasjon, Uber, Airbnb, Tesla, Vipps er bare noen av buzzwordene som diskuteres daglig.

Hvordan påvirker dette ledelse?

Endrer ledelsesfaget seg som følge av denne nye digitale æraen?

I så fall hvordan?

Hva skal lederne i så fall gjøre rent praktisk for å møte denne nye tidsalderen?

I dette foredraget får du svar på disse spørsmålene og konkrete tiltak for å sikre at ledergruppen og lederne håndterer ledelse i det digitale skiftet.

Målgruppe: Ledere i privat og offentlig sektor, lederkonferanser, tech konferanser.

Unngå katastrofalt dårlige møter (Møteledelse)

Hvis du med ett ord måtte identifisere årsaken til at organisasjoner ikke har oppnådd, og aldri vil oppnå, sitt fulle potensiale, ville dette ordet være ordet «møter». Møter er uunnværlige når du ikke har ambisjoner om å oppnå noe. For å få gjort noe bør et møte bestå av ikke mer enn tre personer, hvorav to er fraværende.

Kjenner du deg igjen? Dessverre er det svært mange møter som er helt bortkastet. Du skjønner ikke hensikten med møtet, du skjønner ikke hvorfor du er der, møtet er et kaos, det tas ingen beslutninger og alle sitter og tenker på sitt. 

Tenk om du kunne lede møter slik at ingen ønsker å gå glipp av dem? Modige ledere tør å sette krav til møtedeltakerne. I dette foredraget får du oppskriften på å gjennomføre møter som ingen vil gå glipp av, hvor alle er forberedt, diskusjoner skaper verdi, alle blir hørt, det tas beslutninger, man slutter i tide og møtedeltakerne setter i gang med implementering med en gang etter møtet!

For godt til å være sant? Neida, men du må lære hvordan!

E-MAIL: shr@mrmodig.no

MOBIL: +47 928 00 323

Alle rettigheter reservert © 2020