Lederutvikler

Svein Harald kan hjelpe deg med å løfte lederne til nye høyder

Svein Harald har i 10 år holdt lederkurs for alle nivåer i en organisasjon.

Dette er hans kurs:

 • Ny leders verktøykasse- 90 dagers planen(1 eller 2 dagerskurs)
 • Mellomlederens verktøykasse (1 eller 2 dagerskurs)
 • Fra sjef til leder – et kurs for alle som har jobbet som leder lenge, men ikke fått noen ledertrening tidligere. (1 eller 2 dagerskurs)
 • Ledelse og kommunikasjon- hvordan kommunisere bedre som leder (1 eller 2 dagerskurs)
 • Møteledelse (½ dags kurs)
 • Bli en modig historieforteller (1-2 dager)

Workshops:

 • Hvordan skape en anerkjennelseskultur i organisasjonen!

Lederutviklingsprogram:

Jeg kjører også egne lederutviklingsprogram over tid som skreddersys for den enkelte kunde.

Temaene kan omhandle:

 • Visjon, Mål, Strategi
 • Verdier og kultur
 • Selvutvikling
 • Møter
 • De vanskelige samtalene
 • Hvordan bygge en tillitsbasert kultur
 • Hvordan bli gode coacher!

 

Kursene, workshop og lederutviklingsprogammene skreddersys til kundene.

Ta kontakt for mer informasjon.

Her er noen tilbakemeldinger på kursene hans:

Det beste lederkurset jeg har vært på. Inspirerende, lærerikt og godt påfyll med enkle verktøy til bruk i hverdagen. «Fra Sjef til Leder» blir veldig troverdig når Svein Harald selv har foretatt den samme reisen, fra resultatorientert til menneskeorientert.

Lederkurs for Komplett Group, Dag Olav Knutsen, Research and Projects Marketing Manager

Dette kurset anbefales på det sterkeste. Svein Harald er engasjerende, motiverende og gir av seg selv. Temaene er svært relevant for de som ønsker å utvikle sine lederferdigheter.
Jim Thorsen
Oslo Universitetssykehus

Det var en fantastisk opplevelse og være deltager på kurset ditt og jeg kommer til å ha nytte av det så lenge jeg lever.
Jeg fikk mange nye verktøy, fikk snakket med andre dyktige ledere, lærte mye om god ledelse og om det å være modig.

Stefan Granum, Daglig leder, Hurum Rør

Svein Harald Røine er brutalt ærlig med seg selv og øser av egne erfaringer som leder på engasjerende måte! 
Etter å ha gjennomgått evalueringen av vårt nylig avholdte  ledermøte, fikk jeg lyst til å fortelle deg at mange ga uttrykk for at de satt igjen med gode og positive tanker rundt det å være en god og modig leder etter ditt engasjerende seminar  forrige ute. 
Du fremsto som en inspirerende og ærlig person og innfridde de store forventningene vi hadde og du fortjener ros.Forhåpentligvis har du bidratt til å gjøre noen gode ledere enda bedre. Fortsett med det! 

Lederkurs for Ledergruppen i Pfizer AS Norge, Henning Hauklien,, Direktør

Ledergruppen i Vinhuset har hatt gleden av å delta på tre ledersamlinger â tre dager med Svein Harald, og det har satt spor. Han deler med innlevelse, humor, personlige historier og byr på seg selv. Vi har lært oss selv å kjenne og Svein Harald skapte et trygghet i oss slik at vi ble modige og sårbare og endte opp som tryggere, mer engasjerte og sammensveiset som ledergruppe. Svein Harald har stor innsikt og erfaring i menneskelige reaksjonsmønstre og vet å bryte det ned i enkle oppskrifter for hvordan en takler både egne og andres utfordringer. Svein Harald får meg til å stadig ønsker å utvikle meg videre, og ser aldri ut til å gå tom for gullkorn. Han har også lang erfaring innen ledelse og vet hva som må på agendaen for å ta en bedrift til neste steg. Terningkast 6!
Lene Birkeland, HR/Økonomisjef
Vinhuset AS

Takk for i går. Utrolig engasjerende og nyttig. Jeg har vært på mange lederkurs i mine 15 år som leder, men dette er det absolutt beste jeg noen gang har vært med på.

Lederkurs for Komplett Group. Marius Valle- Olsen, Avdelingssjef Web

Du er blant de aller beste foredragsholder/kursleder jeg har fått anledning til å lytte til. Du inspirerer enormt med måten du formidler budskap på. Jeg er full av inspirasjon og motivasjon og har bestemt meg for å lage ny visjon og en SMART plan for videre utvikling av selskapet jeg representerer, for alle mine kollegaer, og selvsagt for min egen utvikling. Tusen takk for en nyttig, lærerik og inspirerende helg i Berlin. Jeg lover også å bli enda modigere.

Sven Erik Kalleberg,
Daglig leder for BNS Depot og Verksted AS

Eit kjempeinspirerande og motiverande kurs av Svein Harald Røine! Kan ta med meg veldig mykje av det han tok opp både i jobb og privat liv. Endte opp med å kjøpe boka hans, noko eg aldri har gjort på andre kurs, og gleder meg til å lese den. Vil absolutt anbefale andre å ta dette kurset, så vel som å hyre han inn som foredragshaldar. Litt nyfrelst no:-)

Deltaker, Lederkurset i regi av NHO/Næringslivets skole 

Svein Harald Røines kurs var meget inspirerende. Hans kunnskap og måte å formidle på gjorde at jeg lærte mye mer enn jeg hadde forventet i løpet av de to dagene kurset varte. Engasjementet og lidenskapen hans for faget smittet over på kursdeltakerne og holdt oss oppmerksomme og aktive helt til siste slutt. Kurset er absolutt verdt investeringen og anbefales på det sterkeste.

Levi Jensen, Demas AS

 

E-MAIL: shr@mrmodig.no

MOBIL: +47 928 00 323

Alle rettigheter reservert © 2020