Performance coach

Svein Harald hjelper deg med en- til-en coaching eller teamcoaching for å øke prestasjonene betydelig!

Ønsker du tett oppfølging og coaching frem til ønskede resultater, da lager Svein Harald en helt skreddersydd coachingprosess for deg.

Referanser

I had the great pleasure to get to know Svein Harald as a person and as my coach during the leadership program at Dale Carnegie. 

A true inspirer needs to stand out and be brave in order to start a movement. Svein Harald has the ability to start a movement of engagement within any person and any organization! He easily inspires you – both personally and professionally.

Svein Harald also has the rare ability to make magic happen. He turns the complex to become simple and funny, but the most important: he gets his audience to practice what they have learned! This is a key to development only a true magician can influence. 

It is a real pleasure to be among the audience when he is on stage. I know he triggers you to make written notes, please do not do it – I can assure you that you will remember lots of advice – and in addition implement it in your everyday life.

Svein Harald holds strong people and business skills and I know he has a history in guiding both people and organizations to the next level of achievement

Svein Harald has helped me bring out the best in myself.

Silje Hagen
Microsoft, Sr.Licencing Specialist

Jeg har benyttet Svein Harald Røine som coach og samtalepartner. Under våre samtaler hadde jeg gleden av Svein Harald’s inspirerende feedback og motivasjon. Han har en sjelden evne til å skille det viktige fra det mindre viktige.

Svein Harald har en meget god forretningsmessig forståelse, basert på praktisk operativ erfaring fra leverandørsiden til norsk dagligvarehandel. I tillegg evner han å se en persons sterke og svake sider, evner og kunnskaper. Dette bearbeides i en positiv setting med fokus på få og konkrete tilbakemeldinger.

Svein Harald er videre en person av ”hel ved”, med andre ord;  du kan stole på han.

Jeg anbefaler Svein Harald Røine som coach og samtalepartner.

Min bakgrunn er mangeårig Administrerende Direktør av en relativt stor leverandør til norsk dagligvarehandel innen FMCG.

«Administrerende Direktør»- Coaching Oslo

Etter å ha startet en karriere som ung og lovende innen mitt kreative yrke med en rekke internasjonale priser møtte jeg til slutt den berømte veggen. Det jeg hadde sett skje med flere venner men som jo aldri ville skje med meg skjedde. Etter en periode med mye motgang var selvtilliten og troen på det jeg hadde jobbet så hardt for de siste 10 årene nesten helt borte.

Gjennom felles venner hadde jeg tidligere møtt Svein Harald. Jeg var først skeptisk til coaching og var redd for å få smileøvelser, så ironisk nok husket jeg Svein Harald pga. navnet Alltid Positiv. Allerede i første møte var prosessen med å endre på tilværelsen godt i gang. Svein Harald hadde ikke alle svarene men hjalp meg med å finne de riktige spørsmålene. Dette fikk meg raskt gjennom den tyngste perioden og satte i gang en ny og positiv prosess for å nå mine mål.

I dag er jeg «back on track» og benytter Svein Harald, ikke bare som personlig coach men også som strategisk forretningsutvikler i min bedrift. Noen enkle kjøreregler har også forenklet måten jeg møter hverdagen på, ikke bare på jobb, men i hverdagen generelt. 

Svein Harald har en kombinasjon av yrkesmessig erfaring og kunnskap, medmenneskelig forståelse, samt en god overdose positivitet, som har inspirert meg til å finne tilbake til mine drømmer. Hans evne til raskt å finne de viktige momentene i ulike problemstillinger har vært til uvurderlig hjelp for meg personlig og for min bedrift. Det har vært hard jobbing mentalt for å komme tilbake men Svein Harald har hele veien gitt meg den nødvendige støtten samt verktøy for å nå mine mål. Jeg kan på det varmeste anbefale Svein Harald videre, både som personlig coach og strategisk forretningsutvikler!

 «Designer, gründer og daglig leder»- Coaching Oslo

 Da jeg kontaktet Svein Harald Røine første gang gjorde jeg det fordi jeg befant meg i en situasjon der jeg ikke klarte å se det positive i mitt liv. På tross av at jobben var givende og innholdsrik, familielivet blomstret, fritiden var innholdsrik, helsa var god og jeg generelt sett «ikke hadde noe å klage over» brukte jeg masse tid og energi på å bekymre meg over at ikke «alt var perfekt». Jeg klarte alltid å finne noe negativt å fokusere på. 

Jeg hadde et behov for å få sortert litt tanker om hvorfor det var slik. Jeg ønsket en «sparringpartner» eller en samtalepartner som var nøytral: hverken familie, venn eller kollega – og som hadde tid til å lytte og samtidig kunne gi meg noen tips for å komme ut av den negative vinkingen jeg hadde i synet på det meste.

Jeg fikk allerede etter første møte masse nye tanker og ideer. Svein Harald tok seg god tid til å lytte og klarte på en fin måte å gi meg råd ved hjelp av enkle «verktøy» jeg kunne benytte i hverdagen –både privat og på jobb.

Vi gjennomførte 3-4 møter med noen måneders mellomrom.

Min kone gjennom snart 15 år er overbevist om at investeringen i møtene med Svein Harald er den beste investeringen jeg har foretatt. Det gav meg en ny tro på livet og en mye mer positiv innstilling til framtiden. Svein Harald lærte meg ved hjelp av enkle metoder å tenke positivt igjen, det var godt!

Jeg vil absolutt anbefale alle, uansett livsfase og situasjon til å benytte Svein Harald Røine – det vil garantert gi inspirasjon, om du befinner deg på en topp eller i en bølgedal er ikke vesentlig, nyttig er det uansett!

Etter min erfaring med denne typen «coaching» er jeg sikker på at alle kontinuerlig, kanskje 2 ganger i året, burde ha samtaler av denne typen. Om ikke annet enn for å få bekreftet at «livet er egentlig ganske greit, på tross av at ikke alt nødvendigvis er perfekt».

Svein Harald har masse erfaring og han deler den villig ut, det ble aldri spart på noe i samtalene og jeg følte aldri han drev med dette for å tjene seg rik, tvert imot følte jeg han gjorde dette fordi han er oppriktig opptatt av hvordan andre mennesker har det i sitt liv. Dette er etter min mening en vesentlig forutsetning for suksessen Svein Harald har. Han er oppriktig engasjert og det merkes!!!

 «Styreleder»-Coaching Oslo

E-MAIL: shr@mrmodig.no

MOBIL: +47 928 00 323

Alle rettigheter reservert © 2020