Svein Harald Røine (Mr. Modig)

Pressemateriell

Om Svein Harald Røine

Min tidligere sjef beskrev meg på følgende måte:

«Vi ser en mann i dress, men på innsiden er det en gutt i kortbukser»

Det var en slående beskrivelse som jeg har lært å like veldig godt.

Andre kaller meg “Mr. Modig” fordi den røde tråden i alt jeg snakker om dreier seg om å være MODIG.

Kombinasjonen av livserfaring, nedturer og oppturer etter mange års ledererfaring i næringslivet, med nysgjerrigheten, pågangsmotet og lekenheten til en gutt (i kortbukser), har bidratt til at jeg har kunnet hjelpe mange tusen mennesker på min vei.

Erfaringene fra Orkla, som bl.a. KAM i Lilleborg, Markedssjef i Stabburet, Salgsdirektør i Nidar, samt Marketingdirektør i Gilde Norge og som konserndirektør for Nordens største vinkonsern; Altia Corporation, har gitt meg verdifull innsikt som jeg deler med mine kunder. Jeg er også utdannet siviløkonom fra Heriot-Watt University i Edinburgh.

Jeg er forfatter av boken Modig- Finn ditt hverdagsmot, som har vært en salgssuksess, og som er den 4. mest leste/lyttede selvutviklingsboken gjennom tidene på Storytel.

I tillegg har jeg en Facebook Live TV kanal og podcast med samme navn: På cabriolettur med Røine.

Min oppgave som inspirator og edutainer er å trigge noe i hvert enkelt menneske jeg møter til å ta et skritt mot en drøm, et mål, eller en ønsket situasjon i livet. Min erfaring er at frykten begrenser oss i hverdagen mye mer enn vi tror. Derfor er det så viktig for oss å finne frem motet til å gjøre det vi har lyst til, men ikke tør, eller det vi mener er riktig å gjøre, men er redd for å gjøre.

 

 

Bilder

Ønsker du et bedriftsinternt foredrag?

Ønsker du en erfaren konferansier?

Arrangerer du en konferanse?

Copyright © 2019 Svein Harald Røine. Alle rettigheter reservert

Personvern

Share This