Referanser

Har hørt mange foredragsholdere opp gjennom årene, men dette var noe spesielt – og noe av det beste – ever! I mitt hode var ALT interessant! To timer med lærerik latter.Skulle gjerne hatt mer av alt, egentlig, kunne ha tatt to timer til. Glatt!Svein Harald Røine skapte gjennom sin historiefortelling en atmosfære av lett, ledig og lærerik latter – gjennom hele foredraget. Han anbefales på det varmeste både for ledere som vil lære mer om de viktigste virkemidlene for å få god stemning og samtidig høyt ytelsesnivå på arbeidsplassen – og for arbeidstakere som vil trives og kjenne på godfølelsen av at det de leverer betyr noe for bedriften! Terningkast 6.
Steinulf Henriksen, Sjefredaktør/adm dir
Folkebladet

Svein Harald gav oss en forrykende forestilling. For en energi! Dette var spot on. Svein Harald er åpen og byr på seg selv. Han har stor kunnskap om ledelse og har en utrolig god formidlingsevne. Anbefales på det varmeste!”
Unni Bøkestad
Direktør Fag og marked – NITO

Morsomt, klokt og engasjerende.Terningkast 6
Cilje Alexandsersen, Seniorrådgiver
Stortingets Administrasjon

Svein Harald holdt et fantastisk foredrag på vårt arrangement den 7. feb på Thon Hotell Vettre. Vi fikk mange flotte tilbakemeldinger om humor, alvor og dybden i det som ble sagt når Svein Harald byr på seg selv. Det var Inspirerende og lærerikt.
Kristin Paulgaard
Akershus Reiselivsråd

«Svein Harald er modig – han ble vår livredder da han på ekstremt kort varsel steppet inn på Lederkonferansen FRONT 2015. Fra første sekund bergtok han konferansens 400 deltakere, som har ledende stillinger i det norske arbeidslivet, og ble et av de absolutte høydepunkter. Svein Harald er et eventyr av en mann – han byr på seg selv og er full av liv, humor og energi. Historiene han forteller treffer og er sjeldent relevante i hverdagslivet til hver og en av oss. Vi sørger nå for å knytte han så nær som mulig til vår organisasjon for at våre medlemmer, som er ledere i private og offentlige virksomheter, skal få se og høre mye mer til han i årene som kommer!»
Sverre Simen Hov, Kommunikasjonsleder
Lederne

Svein Harald har den unike evnen til å virkelig få med seg alle i publikum, om det er 40 eller 400 i salen. Hans foredrag har stikkord som motivasjon, energi, selvledelse, mot, verdiskapning og ta valg. Røine er forberedt som Stordalen, har formidlingsevnen til Bertrand Larsen og er folkelig og sprudlende som Haukedal. Innholdet er, som alle gode foredrag, enkelt og lettforståelig, og nettopp derfor funker det – det er ingen hjernekirurgi å bli en bedre leder, bli modigere eller være en bedre kollega – man må bare bevisstgjøre det.
Signe Wirell
Z EVENT

Jeg har hatt gleden av å oppleve Svein Harald Røine ved flere anledninger som foredragsholder. Hans evne til å begeistre og fange tilhøreren i sin fortelling om mot og lederskap, både i arbeidssituasjon og privat, er imponerende. Der noen foredragsholdere kan bli for teoretiske og kjedelige er Svein Harald det motsatte. Han evner å formidle et underliggende budskap og læring om temaet ispedd underholdning, energi og eksempler fra hverdagen. Som leder for et større kjøpesenter har jeg også engasjert Svein Harald til å skreddersy et kursopplegg for butikkledere. Kursopplegget baserte seg på Svein Haralds metodikk «fra sjef til leder» og var en serie workshops og målrettede oppgaver blant utvalgte butikkledere. Kurset bevisstgjorde butikklederne på sin rolle som salgsleder i butikk og skapte synlige resultater for de som deltok.
Pål Egeland
FOLKSOM AS

Eksepsjonell formidlingsevne! Svein Harald Røine bruker humor og personlige historier til å gripe publikum. Det er noen foredragsholdere som jobber med dette fordi de er kjendiser, også er det noen foredragsholdere som jobber med dette fordi de er jævla gode til det. Svein Harald er en av de som er jævla gode. Helt klart topp 5 lista i Norge, jeg kommer på neste foredrag.
Finn Magnus Holden
Høyskolen Kristiania / Loftet / Linjeforeningen KIF

Godt samkjørt med samlingens innhold etter samtaler i forkant. Fletter fint sammen den røde tråden i programmet med humor, gode historier, treffende refleksjoner og høy energi.
Øyvind Moen, Adm Dir
Veidekke Eiendom

Foredraget var helt fantastisk. Vi var gutter og jenter i alder 20-45. Ledersamling var for alle ledere og nestledere i vår organisasjon Ladies Circle Norge og Round Table Norge Svein Harald rørte og engasjerte oss alle. Vi fikk masse energi etterpå. Er helt sikker på at dette vil bli snakket om lenge. Knallbra.
Kristen Lauvrak, Butikksjef
Jarle AS, VIC Sørlandssenteret

Strålende morsomt med en snert av alvor.
Beate Marie Moksnes, HR Direktør
Sykehusapotekene i Midt-Norge HF

Takk for et fantastisk motiverende foredrag på frokostmøte til Frisk Asker i dag.
Per Egil Odden
HG Media

Ca. 80 deltakere på årets reiselivskonferanse fikk oppleve Svein Haralds foredrag om salg (hvordan selge flyfoto til en blind mann). På forhånd var forventningene store og Svein Harald innfridde til det fulle. Foredraget var morsomt, Svein Harald var morsom, men samtidig var det alltid en seriøsitet i bunnen som gjorde at deltakerne også satt igjen med kunnskap om salg. Godt gjort!
Gunn Johansen – Regionsansvarlig
Helgeland Reiseliv

Hans foredrag har stikkord som motivasjon, energi, selvledelse, mot, verdiskapning og ta valg. Røine er forberedt som Stordalen, har formidlingsevnen til Bertrand Larsen og er folkelig og sprudlende som Haukedal. Innholdet er, som alle gode foredrag, enkelt og lettforståelig, og nettopp derfor funker det – det er ingen hjernekirurgi å bli en bedre leder, bli modigere eller være en bedre kollega – man må bare bevisstgjøre det.
Signe Wirell
Z EVENT

Tusen takk for en svært underholdende og givende stund med Svein Harald Røine i Trondheim! Herlig å få brukt lattermusklene i kombinasjon med masse tips og ettertanke. Tusen takk for flott innsats
Per-Tore Støen
Trondheim Eiendom

Svein Harald holdt et sterkt foredrag på allmøtet i Voice Norge, basert på hans konsept Modig. Innlegget begeistret forsamlingen, fikk folk engasjert, og ikke minst fikk den enkelte til å reflektere over hva hverdagsmot egentlig innebærer. Svein Harald evner på en unik måte å kombinere kommersiell forståelse, faglig innsikt og egne erfaringer, slik at lytteren rives med og det underliggende budskapet tydelig kommer frem. Responsen underveis, og ikke minst i etterkant, var overstrømmende positiv. Jeg vil sterkt anbefale Svein harald for alle som ønsker en engasjerende og motiverende foredragsholder med et sterkt og viktig underliggende budskap.”
Johnny Ottesen
CEO – Voice Norge

Det er det morsomste, flotteste og mest lærerike foredraget jeg noen gang har vært på. Så mye viktig lærdom å ta med seg. Kunne sett på deg mye lengre. Har allerede brukt 5 sekunders regelen. Har også anbefalt deg til andre bedrifter.
Lill Feyling-Gruber

Dette var et utrolig godt og inspirerende foredrag. Fikk frem både hysterisk latter og tårer, samt en god porsjon medmenneskelig forståelse. Han gav oss noen gode verktøy for hverdagene videre.
Gunn Holm Sørensen
Helse Nord IKT

Svein Harald holdt sitt foredrag om å være Modig til studenter ved Høyskolen Kristiania i anledning lansering av Loftet Studentinkubator og KIF Connect. Som tilskuer så jeg en eksepsjonell evne til å formidle på en gripende og engasjerende måte, og tilbakemeldingene fra eventet har vært strålende fra publikum! KIF Connect er et eventkonsept som hovedsakelig er for studenter som studerer Kreativitet, Innovasjon og Forretningsutvikling med Høyskolen Kristiania, og den røde tråden gjennom dette er å motivere den entreprenørielle tankegangen. Det å være modig nok til å tørre å stikke seg ut, det å være modig nok til å satse på seg selv. Svein Harald traff her midt i blinken og ga virkelig gründerspiriten i salen en gigantisk boost!»
Nanny Thorvaldsen
Høyskolen Kristiania / Loftet / Linjeforeningen KIF

Svein Harald Røine er en engasjerende og inspirerende foredragsholder. Ved hjelp av enkle verktøy og morsomme, selvopplevde historier, krydrer han foredraget. Gjennom å veksle mellom humoristiske innslag og dypt alvor, blir det aldri kjedelig. Med sin lange erfaring fra næringslivet, har han relevant kompetanse til å veilede andre, samtidig som han er ydmyk nok til å fortelle om de feilene han selv har gjort, slik at andre kan lære av dem. Dersom du søker en foredragsholder som kan skape begeistring, så har du funnet ham her.
Ingrid Nygård
Utleiecompagniet

Det er ikke ofte du finner en foredragsholder som gjennom ett foredrag treffer samtlige preferanser i publikum. Gjennom temaer, ny kunnskap og eksempler ved bruk av en sterk formidlingsevne skapte Svein Harald refleksjoner hos samtlige blant deltagerne våre i Future Leaders. For unge fremstår han også som et eksempel til etterfølgelse når det kommer til det å være modig ved å være seg selv, og bruke sine egenskaper til å skape resultater. Nøyaktig som han gjør med sine foredrag.
Glenn Andre Richard
Future Leaders

Vi i Silva Consult hadde i år fått det spennende oppdraget å arrangere den årlige Vest-Telemark Konferansen. En årlig møteplass, for politikere og kommuneadministrasjon, næringsliv, skoler, organisasjoner, forvaltning og andre samfunnsengasjerte i Telemark. I år var det næringspolitikk på agendaen; hvordan utnytte mulighetene som nasjonal transportplan gir Telemark. Vi vet dette er et tungt, men viktig tema. Svein Harald har jeg hatt meget god erfaring med fra tiden hans som toppleder i Orkla. Han var virkelig en inspirerende leder! Siden vi trengte et skråblikk på vårt tema i kombinasjon med å få inspirasjon og vilje til å tørre å se nye muligheter fant vi absolutt rett mann. Etter en 10 timers lang dag klarte Svein Harald å gi dagen er topp avslutning. Vi gikk til middag litt modigere enn da vi kom, og absolutt veldig klare til å brette opp skjorteermene for Telemark.
Kristin Vedum
Vest-Telemark Konferansen/Silva Consult

Røine gjorde jobben sin på en meget god måte – vekslingen mellom alvor/ poeng og skjemt taklet han på beste måte. Gjorde totalpakken bedre og poengene tydeligere! Vi er meget fornøyd!
Ivar Karlsen, NAV-leder
NAV Bodø

Svært bra foredrag. Svært gode tilbakemeldinger fra deltagerne på konferansen.
Gunda Hamland, Avd. dir
NAV Arbeidslivssenter Troms/IA-rådet i Troms

Ga mye av seg selv og sine erfaringer. God kombo av seriøsitet og humor.
Pål N. Arnesen, Leder
YS Stat

Svein Harald Røine er en inspirerende motivator som ga oss ett flott innlegg om det å være modig. Han satte tankene i sving ved å forklare på en enkel måte hva som hindrer oss i å gjøre det vi egentlig har lyst til i mange situasjoner.
Vibeke Sundene, CEO
senZie AS

Svein Harald leverer med glans. Hans foredrag, om det å være modig, er tankevekkende, engasjerende og salen oser av god stemning. Han har publikum i sin hule hånd gjennom hele foredraget. Et foredrag som kan gi grobunn for refleksjon rundt mange av livets fasetter.
Kristin Moen Borgås, Prosjektleder
Næringslivets skole

Svein Harald er et unikum, som fanger oppmerksomheten til tilhørere i alle. Vi hadde et godt foredrag med både alvor og glede for frivillige i Norsk Folkehjelp og Røde Kors Hjelpekorps. Alle engasjerte seg i de poeng som ble formidlet fra scenen og det ble mange godord om foredraget og innholdet utover kvelden.
Takk for din inspirasjon og tankevekkende ord!
Frode Hansen
Norsk Folkehjelp Oslo

Vi hadde glede av å ha besøk av Svein Harald Røine på vår Kickoff/fagdag med Norsk folkehjelp og Røde kors. Vanvittig god gledes spreder, med mye gode poeng. En fin balanse mellom alvor og spøk.
Kan virkelig anbefales! ?
Linn Irene Larsen
Norsk folkehjelp

E-MAIL: shr@mrmodig.no

MOBIL: +47 928 00 323

Alle rettigheter reservert © 2020