Kunder og referanser

Publikum har alltid rett

Kunder og referanser

Publikum har alltid rett

Referanser

 

 

 

 1. februar 2017

 

 

 

Kristian Neuberth

 

 1. januar 2017

 

Opel Norge AS

 

Vi i Opel hadde Røine som foredragsholder på et kickoff for selgerne våre som det vikrelig luktet svidd av. Kombinasjonen av herlige selvopplevde situasjoner satt opp mot våre utfordringer og hverdagslige gjøremål syntes alle var fantastisk. Legger seg på et enkelt nok nivå for alle og samtidig engasjerer og vekker det som burde vært bevisst for alle oftere – takle hverdagen og det å være modig og mer åpen om bl.a sine svakere sider. Vi hadde også en workshop som gjorde at vi kunne delta aktivt på en annen måte, som bidro (som også var formålet med det) til å ta med seg dette «hjem». Fordi enden på visa viser seg at det er det som teller å få brukt dette når du står på en tirsdag i salgshallen og skal selge en bil. På dette grunnlaget og med tilbakemeldiger fra selgere på alle nivåer fra hele landet kan jeg trygt anbefale Røine.

 

Kristian Neubert – Opel Norge AS

 

 


 

 Det er ikke ofte du finner en foredragsholder som gjennom ett foredrag treffer samtlige preferanser i publikum. Gjennom temaer, ny kunnskap og eksempler ved bruk av en sterk formidlingsevne skapte Svein Harald refleksjoner hos samtlige blant deltagerne våre i Future Leaders. For unge fremstår han også som et eksempel til etterfølgelse når det kommer til det å være modig ved å være seg selv og bruke sine egenskaper til å skape resultater. Nøyaktig som han gjør med sine foredrag. Jeg ser frem til neste gang vi kan ha Svein Harald som foredragsholder. 

 

Glenn Andre Richard – Future Leaders

 


 

 “Svein Harald holdt før jul et sterkt foredrag på allmøte i Voice Norge, basert på hans konsept Modig. Innlegget begeistret forsamlingen, fikk folk engasjert, og ikke minst fikk den enkelte til å reflektere over hva hverdagsmot egentlig innebærer. Svein Harald evner på en unik måte å kombinere kommersiell forståelse, faglig innsikt og egne erfaringer, slik at lytteren rives med og det underliggende budskapet tydelig kommer frem. Responsen underveis, og ikke minst i etterkant, var overstrømmende positiv. Jeg vil sterkt anbefale Svein Harald for alle som ønsker en engasjerende og motiverende foredragsholder, med et sterkt og viktig underliggende budskap.”

 

  Johnny Ottesen, CEO – Voice Norge, 2017


 “Eksepsjonell formidlingsevne! Svein Harald Røine bruker humor og personlige historier til å gripe publikum. Det er noen foredragsholdere som jobber med dette fordi de er kjendiser, også er det noen foredragaholdere som jobber med dette fordi de er jævla gode til det, Svein Harald er en av de som er jævla gode. Helt klart top 5 lista i Norge, jeg kommer på neste foredrag.”

 

 Finn Magnus Holden, Linjeforeningen KIF, 2017 

 


 

“Svein Harald satt virkelig spor igjen hos meg. Jeg går et lederskapsprogram og hørte han holde et foredrag. Foredraget gikk over tiden og det er jeg utrolig glad for. Tiden fløy forbi mens jeg satt der og hørte nøye etter på hvert eneste ord han sa. Det var lærerikt, spennende og ikke minst inspirerende. Måten han fremførte det på og eksemplene han brukte fikk meg til å ville gjøre det samme og stå på videre for å utvikle meg som leder. Han snakket blant annet om sårbarhet, og en setning som jeg virkelig tok til meg var: «Det å gjøre deg sårbar, gjør det usårbart». Det kan tolkes forskjellig, men for meg traff det en nerve. Som personlig fikk meg til å ville mer, fortsette med det jeg gjør og fortsette veien videre uansett hvor mye motgang man møter. Så til dere andre som leter etter en foredragsholder som gir inspirerende, personlige og ikke minst motiverende foredrag. Velg Svein Harald Røine. Du kommer ikke til å angre.”

 

Atena Tabari, Future Leaders, 2017 

 


 

“Svein Harald holdt sitt foredrag om å være Modig til studenter ved Høyskolen Kristiania i anledning lansering av Loftet Studentinkubator og KIF Connect. Som tilskuer så jeg en eksepsjonell evne til å formidle på en gripende og engasjerende måte og tilbakemeldingene fra eventet har vært strålende fra publikum! KIF Connect er et eventkonsept som hovedsakelig er for studenter som studerer Kreativitet, Innovasjon og Forretningsutvikling med Høyskolen Kristiania, og den røde tråden gjennom dette er å motivere den entreprenørielle tankegangen. Det å være modig nok til å tørre å stikke seg ut, det å være modig nok til å satse på seg selv. Svein Harald traff her midt i blinken og ga virkelig gründerspiriten i salen en gigantisk boost!” 

 

Nanny Thorvaldsen, Loftet / Linjeforeningen KIF, 2017

 

 

“Var på foredrag med Røine på Høyskolen Kristiania 26.10.16. Utrolig lærerikt og mange tips jeg vil ta med meg videre. Han sa noe som at “å kopiere andre, det er ren kamuflasje”. Det er når du tør å være deg selv at du er modig. Fantastisk bra foredrag, ja nå er det passende med et adjektiv!”

 

 

 

Linda Walteros, Høyskolen Kristiania, 2016 

 

“Jeg har hatt gleden av å oppleve Svein Harald Røine ved flere anledninger som foredragsholder. Hans evne til å begeistre og fange tilhøreren i sin fortelling om mot og lederskap, både i arbeidssituasjon og privat, er imponerende. Der noen foredragsholdere kan blir for teoretiske og kjedelige er Svein Harald det motsatte. Han evner å formidle et underliggende budskap og læring om temaet ispedd underholdning, energi og eksempler fra hverdagen. Som leder for et større kjøpesenter har jeg også engasjert Svein Harald til å skreddersy et kursopplegg for butikkledere. Kursopplegget baserte seg på Svein Haralds metodikk «fra sjef til leder» og var en serie workshops og målrettede oppgaver blant utvalgte butikkledere. Kurset bevisstgjorde butikklederne på sin rolle som salgsleder i butikk og skapte synlige resultater for de som deltok. Ønsker man et kursopplegg eller foredrag som skaper energi og begeistring i organisasjonen, og kanskje også endring, så kan jeg trygt anbefale Svein Harald Røine.”

 

Pål Egeland, Folksom AS, 2016 

 


 

 “Dette var et utrolig godt og inspirerende foredrag. Fikk frem både hysterisk latter og tårer, samt en god porsjon medmenneskelig forståelse. Han gav oss noen gode verktøy for hverdagene videre.”

Gunn Holm Sørensen, Helse Nord IKT, 2016

 


 

 “Morsomt, klokt og engasjerende. Terningkast 6”

 

Cilje Alexandersen, Seniorrådgiver. Stortingets Administrasjon, Fra sjef til leder. 2016

 


 

“Det var en fantastisk opplevelse og være deltager på kurset ditt og jeg kommer til å ha nytte av det så lenge jeg lever.

Jeg fikk mange nye verktøy, fikk snakket med andre dyktige ledere, lærte mye om god ledelse og om det å være modig.”

 

 Stefan Granum, Daglig leder, Hurum Rør, Å lede uten å være sjef 2016 

 

 

Svein Harald Røine holdt et MODIG, tøft og dønn ærlig foredrag som vi vil huske lenge! Han er flink til å bruke personlige opplevelser til å skape et godt forhold mellom seg og tilhørerne, uten at det blir kleint, det blir bare ekte! Anbefales!

 

 Tone Christine Cook, Enhetsleder, Jernbaneverket, Desember 2015, «Finn ditt hverdagsmot»

 

 

 


 

 

 

Svein Harald ga oss en forrykende forestilling. For en energi! Dette var spot on. Svein Harald er åpen og byr på selv.  Han har stor kunnskap om ledelse og har en utrolig god formidlingsevne. Anbefales på det varmeste!

 

 

 

Unni Bøkestad, Direktør Fag og Marked NITO, November 2015, «Modig ledelse- fra sjef til leder» på lederkonferansen FRONT 2015

 

 

 


 

 

 

Svein Harald er modig – han ble vår livredder da han på ekstremt kort varsel steppet inn på Lederkonferansen FRONT 2015. Fra første sekund bergtok han konferansens 400 deltakere, som har ledende stillinger i det norske arbeidslivet, og ble et av de absolutte høydepunktene. Svein Harald er et eventyr av en mann – han byr på seg selv og er full av liv, humor og energi. Historiene han forteller treffer og er sjeldent relevante i hverdagslivet til hver og en av oss. Vi sørger nå for å knytte han så nær som mulig til vår organisasjon for at våre medlemmer, som er ledere i private og offentlige virksomheter, skal få se og høre mye mer til han i årene som kommer!

 

 

 

Sverre Simen Hov, Kommunikasjonsleder i Lederne, november 2015, «Modig ledelse- fra sjef til leder»

 

 

 


 

 

 

Svein Harald Røine holdt foredrag om temaet Modig foran 70 forventningsfulle medlemmer av Rogaland Personalforum på årets HR konferanse. Han innfridde til fulle med sin levende formidlingsevne hvor humor og alvor i fin balanse sørget for at både tårer og latter satt løst gjennom hele foredraget. Ved å kombinere personlig erfaring, levende karakteristikker av vennene i Hundremeterskogen og faglig tyngde fikk han oss virkelig til å reflektere over det å være modig og arbeidsglede generelt i hverdagen.

 

 

 

Hilde Kristoffersen, Nestleder, Rogaland Personalforum, oktober 2015, «Modig – Finn ditt hverdagsmot»

 

 

 


 

 

 

Svein Harald Røine er en svært engasjerende foredragsholder som traff oss godt med sitt budskap. Alle kan kjenne seg godt igjen i det han formidler og etter foredraget har deltakerne fått med seg gode råd og teknikker som kan brukes i det daglige lederskapet. Jeg anbefaler på det sterkeste Svein Harald Røine til andre bedrifter.

 

 

 

Ingebjørg Tollnes, kommunikasjonsdirektør Komplett Group, Ledersamling oktober 2015 – «Fra sjef til leder»

 

 

 

“Svein Harald Røine er en karakter av de sjeldne. Vi ved BI Trondheim fikk gleden av å oppleve Røines foredrag “Fra sjef til leder”. Han byr på seg selv og leverer kompetanse, lærdom og humor. En mer livlig og genuin person skal du lete lenge etter. Han tar rommet med sin herlige personlighet, og har en særdeles god balanse mellom seriøsitet og humor. Publikum blir sittende målløse, forutenom de stunder der hvor de ikke klarer å slutte og le – begge deler fordi Røine er så imponerende. En sann glede og suksess å ha hatt Røine som gjest hos oss. Bravo!”

 

 

 

“PS. Alle ordene ovennevnt er virkelig sanne. Vi hyller deg, og du forblir nok en «snakkis» blant studentene i en god stund fremover.”

 

 

 

Andreas Herjuan, Inspirasjonsforedrag for BI Trondheim, Andreas Herjuan. Januar 2015 «Fra sjef til leder»

 

 

 


 

 

 

Det beste lederkurset jeg har vært på. Inspirerende, lærerikt og godt påfyll med enkle verktøy til bruk i hverdagen. «Fra Sjef til Leder» blir veldig troverdig når Svein Harald selv har foretatt den samme reisen, fra resultatorientert til menneskeorientert»

 

 

 

Lederkurs for Komplett Group, Dag Olav Knutsen, Research and Projects Marketing Manager, Januar 2015 «Fra sjef til leder»

 

 

 


 

 

 

«Takk for i går. Utrolig engasjerende og nyttig. Jeg har vært på mange lederkurs i mine 15 år som leder, men dette er det absolutt beste jeg noen gang har vært med på.

 

 

 

Lederkurs for Komplett Group. Marius Valle- Olsen, Avdelingssjef Web. Januar 2015 «Fra sjef til leder»

 

 

 


 

 

 

«Utrolig  inspirerende og morsom. Det som sitter igjen her er det med «lyst til å kjøpe», trigge kundens lyst. Tiltrekke oss kunder. Og det med å være inspirert selv før man kan inspirere andre. Brenne for det du driver med!»

 

 

 

«Strålende bra, og nyttig»

 

 

 

«Helt herlig! Inspirerende, morsomt og lærerikt»

 

 

 

«Inspirerende taler, mener det han sier, virker genuin»

 

 

 

Tilbakemeldinger fra deltakerne på Den Store Salgsdagen desember 2014,  arrangert av Confex- «Fra behov til lyst»

 

 

 


 

 

 

“Eit kjempeinspirerande og motiverande kurs av Svein Harald Røine! Kan ta med meg veldig mykje av det han tok opp både i jobb og privat liv. Endte opp med å kjøpe boka hans, noko eg aldri har gjort på andre kurs, og gleder meg til å lese den. Vil absolutt anbefale andre å ta dette kurset, så vel som å hyre han inn som foredragshaldar. Litt nyfrelst no:-)”

 

 

 

Deltaker, Lederkurset i regi av NHO/Næringslivets skole,  “Å lede uten å være sjef”

 

 

 


 

 

 

“Svein Harald Røines kurs,”Å lede uten å være sjef”, var meget inspirerende. Hans kunnskap og måte å formidle på gjorde at jeg lærte mye mer enn jeg hadde forventet i løpet av de to dagene kurset varte. Engasjementet og lidenskapen hans for faget smittet over på kursdeltakerne og holdt oss oppmerksomme og aktive helt til siste slutt. Kurset er absolutt verdt investeringen og anbefales på det sterkeste”.

 

 

 

Levi Jensen, Demas AS

 

 

 


 

 

 

«Svein Harald Røine er brutalt ærlig med seg selv og øser av egne erfaringer som leder på engasjerende måte!»

 

 

 

«Etter å ha gjennomgått evalueringen av vårt nylig avholdte  ledermøte, fikk jeg lyst til å fortelle deg at mange ga uttrykk for at de satt igjen med gode og positive tanker rundt det å være en god og modig leder etter ditt engasjerende seminar  forrige ute.

 

 

 

Du fremsto som en inspirerende og ærlig person og innfridde de store forventningene vi hadde og du fortjener ros.

 

 

 

Forhåpentligvis har du bidratt til å gjøre noen gode ledere enda bedre.

 

 

 

Fortsett med det!

 

 

 

Lederkurs for Ledergruppen i Pfizer AS Norge, Henning Hauklien,, Direktør,  oktober 2014,  «Fra sjef til leder»

 

 

 


 

 

 

Et inspirerende og lærerikt kurs. Som leder uten personalansvar fikk jeg mange nyttige teknikker som jeg kan ta med meg fra dag en. Jeg har tidligere tatt utdanning innen administrasjon, men føler at dette var mye mer nyttig.

 

 

 

Jeg kjenner meg igjen som Ole Brum, og det var godt å se at jeg ved å bruke enda mer av de positive ”Ole Brum” kvalitetene kan jeg bli en enda bedre utgave av meg selv som leder.

 

 

 

Deltaker, Lederkurset i regi av NHO/Næringslivets skole,  September 2014, «Å lede uten å være sjef» 

 

 

 


 

 

 

«Svein Harald Røine avsluttet vår to-dagers lederkonferanse for 330 barnehageledere fra hele landet. Frisk avslutning med både latter, alvor og begeistring i salen!»

 

 

 

Tusen takk for godt samarbeide, godt foredrag og hyggelig selskap under festmiddagen – ønsker deg lykke til med alt ditt!

 

 

 

Anne-Lise Grundstad Meby, Rådgiver kurs- og konferanse, Inspirasjonsforedrag Lederkonferansen,  Private Barnehagers Landsforbund, September 2014  «Modig ledelse- fra sjef til leder!»

 

 

 


 

 

 

Svein Harald Røine holdt foredraget «Fra behov til lyst» på vår Kick off i august 2014. Vi var svært fornøyd med hans innlegg. Det var underholdende og fenget både selgere og ledere som var til stede. Han lovet oss at vi kom til å bruke minst en av teknikkene han lærte oss. Det kommer vi helt sikkert til å gjøre. Spesielt teknikkene for å bli bedre på å gi hverandre anerkjennelse ble tatt godt imot og er enkle å sette ut i live.

 

 

 

Tone Lillesund Vanem, Salgssjef,  Lilleborg Profesjonell, Inspirasjonsforedrag August 2014 «Fra behov til lyst»

 

 

 


 

 

 

Formidlingsevne: 5,79, Relevant innhold: 5,34 (på skala til 6,0)

 

 

 

 • «Flott avslutning – skulle gjerne hørt mer fra ham!
 • «Av det lille innlegget, vil jeg mene at det er noe av det beste jeg har hørt av salgstrenere i kurssammenheng. Svært engasjerende og jordnært samtidig! Excellente!
 • «Dagens beste
 • «Meget humørfylt fremføring. Fikk oss til å huske poengene med god taleevne og humor
 • “Utrolig bra:)
 • “Entertaining and engaging, never before have i seen a speaker get a Whole room full of Norwegians to jump up and shout together! Well done!
 • «En av de beste talerne, veldig inspirerende og en fantastisk avslutning på en lærerik og morsom dag.

 

 

 

Og en eneste tilbakemelding med forslag til forbedringer (TUSEN TAKK!)

 

 

 

 • «Virkelig et foredrag man ble godt humør av! Men føler kanskje at visse typer ble hengt litt vel ut. De som er type D og C i adferdsanalysen ble litt vel hengt ut som dvaske Tussi og Djevelen selv. Bør kanskje poengteres at dette er ytterpunktene. Glad jeg er en Ole Brum type 

 

 

 

Tilbakemeldinger fra deltakerne på Den Store Salgsdagen 13. mai 2014,  arrangert av Confex- «Fra behov til lyst- hvordan selge flyfoto til en blind mann.

 

 

 


 

 

 

 • «Tigerguttsjefen og Tussisjefen» er nye begrep tatt i bruk av meg
 • TA DA, super mann å høre på.
 • Engasjerande og givande
 • Levende formidling
 • Kjempe god formidlingsevne og engasjerte salen veldig. Utrolig flott at han ga  konkrete tips og tilbakemeldinger.
 • Utrolig bra og givende
 • Mye entusiasme, morsomme metaforer.
 • Veldig inspirerende
 • Likte de praktiske oppgavene, og det å jobbe med å komme ut av komfortsonen. Engasjert, humoristisk og mange praktiske eksempler.
 • Energisk, gode poeng, morsom
 • Utrolig gode visuelle virkemidler i formidlingen:»Tussi», «Djevelen», Tigergutt. Engasjerende og motiverende.
 • Herlig!
 • Hadde et knallbra foredrag. Mange av hans poeng har jeg tatt med hjem og presentert for mine medarbeidere og lederkollegaer. Jeg er Tigergutt!!
 • Fantastisk key note speaker!

 

 

 

Tilbakemeldinger fra deltakerne på Call Center Dagene 8. mai 2014,  arrangert av Confex- «Fra behov til lyst»

 

 

 


 

 

 

Ca 80 deltakere på årets reiselivskonferanse fikk oppleve Svein Haralds foredrag om salg (hvordan selge flyfoto til en blind mann). På forhånd var forventningene store og Svein Harald innfridde til fulle. Foredraget var morsomt, Svein Harald var morsom, men samtidig var det alltid en seriøsitet i bunnen som gjorde at deltakerne også satt igjen med kunnskap om salg. Godt gjort!

 

 

 

Gunn Johansen, Regionsansvarlig, Visit Helgeland, Inspirasjonsforedrag «Hvordan selge flyfoto til en blind mann» (Mars 2014)

 

 

 


 

 

 

Svein Harald og Alltid Positiv har ved to anledninger gitt et uutslettelig inntrykk på meg. Første anledning var i forbindelse med vårt interne lederprogram der vårt fokus var på å være inspirerende og omsorgsfulle ledere. Andre anledning var i forbindelse med vårt kick off for 2014 der vinklingen var hvordan medarbeiderne kan være både inspirerende og omsorgsfulle for sine omgivelser.

 

 

 

Svein Harald har gode og illustrerende vignetter for å få frem poengene. De er både gjenkjennelige og humoristiske. Videre illustreres de ulike leder-/medarbeidertypene som hhv Tussi, Tigergutt og «…fra helvetet» som alle er beskrivelser en kan relatere seg til.

 

 

 

I tillegg forsyner Svein Harald tilhørerne med enkle knep og triks som kan benyttes i hverdagen, som eksempelvis «If I show you mine, will you show me yours» og ringvirkningene av å få alle til å fremheve noe positivt ved andre.

 

 

 

Svein Harald har en stor troverdighet gjennom sine egne erfaringer og resultater som deles åpenhjertig med publikum, kombinert med en formidlingskunst av de sjeldne, som totalt sett berører alle som får oppleve ham. Det er rett og slett vanskelig å være likegyldig etter en runde med Svein Harald og positiv energi, optimistisk menneskesyn, samt engasjement er opplevelsen jeg sitter igjen med utover betydningen av mestring, tillit, anerkjennelse og inspirasjon.

 

 

 

Svein Harald og Alltid Positiv får på dette grunnlaget mine beste anbefalinger og jeg stiller gjerne som et sannhetsvitne/referanse …)

 

 

 

Marius Ihle, Avdelingsbanksjef, Bedriftskundemarkedet, Nordea Bank Norge, Lederforedrag og Arbeidsglede.(Februar 2014)

 

 

 


 

 

 

Onsdag 29.januar hadde vi booket inn Svein Harald Røine til et seksjonsmøte, for å holde et inspirasjons- og motivasjonsforedrag for våre seksti medarbeidere i alderen fra 20 til 60 år. Svein Harald Røine klarte virkelig og engasjere våre medarbeidere. Han hadde god humor, var uhøytidelig og energisk. Røine holdt en rød tråd gjennom sitt foredrag i forhold til det som var budskapet.

 

 

 

 

 

 

Han fikk oss også til å reflektere over hva som «drar oss»/motiverer oss i hverdagen, og bevisstgjorde oss i forhold til vår egen arbeidsglede

 

 

 

Frøydis Stigen, Seksjonsleder, DNB Liv Kundesenter – Arbeidsglede

 

 

 


 

 

 

Svein Harald Røine deltok som foredragsholder på vår fagdag som omhandlet kunsten å være en god leder i travle og kunnskapsintensive organisasjoner. Vi hadde fokus på hvordan utvikle deg selv som leder og bidra til at gode medarbeidere blir enda bedre.

 

 

 

Med innlegget ‘’Fra sjef til leder’’ formidler Svein Harald på en overbevisende måte, effektive coaching teknikker og verktøy det er enkelt å ta med seg i arbeidshverdagen. Hans lange erfaring som leder/sjef kommer tydelig frem, med mange gode momenter. Budskapet formidles på en humoristisk og troverdig måte. Evalueringen av fagdagen underbygger vårt inntrykk der 96 % av de som svarte, mente fremføring var bra til meget bra. Vi fikk også konkrete tilbakemeldinger på: Samlet sett strålende foredragsholdere- gjennomgående og Svein H Røine utmerket seg.

 

 

 

Vi kan med trygghet anbefale Svein Harald som foredragsholder.

 

 

 

Rune Torseth, Fokus på Din Helse- Lederforedrag-«Fra sjef til leder» (November 2013)

 

 

 


 

 

 

Ledergruppen for divisjon Nettutbygging i Statnett benyttet Svein Harald Røine i en ledersamling 16. oktober 2013. Som en innledning til ledergruppens diskusjon om ledelse i Statnett holdt Svein Harald sitt inspirasjonsforedrag «fra sjef til leder». Foredraget ble svært godt mottatt og ga både inspirasjon og la grunnlaget for viktige refleksjoner om hvilke utfordringer og muligheter som lederskap gir. At foredraget var basert på egne erfaringer og opplevelser ga foredraget både tyngde og troverdighet. Dette i kombinasjon med både humor og alvor gjorde foredraget levende og lett identifiserbart til enhver leders hverdag.

 

 

 

Foredraget var en svært god inngang og satte ledergruppen i et riktig modus for videre diskusjoner om ledelse i Statnett.

 

 

 

Vi gir Svein Harald Røine de beste tilbakemeldinger og anbefaler han gjerne til andre lignende oppdrag.

 

 

 

Roger Keiseraas/HR-sjef Statnett, Nettutbygging- Lederforedrag- «Fra sjef til leder» (Oktober 2013)

 

 

 


 

 

 

«Takk for et godt innlegg på vår lunch and learn. Mye kjent materiale i effektfull innpakning. Gode historier som traff bra. God energi i møtet og en løftet stemning. Elementer fra møtet har allerede blitt implementert hos flere av lederne»

 

 

 

Petter Kostøl, Vice President Statoil Drilling & Well, Stavanger-Lederforedrag «Fra sjef til leder»

 

 

 


 

 

 

«Vi inviterte Svein Harald til å holde et innlegg på vår ledersamling  høsten 2013 under temaet «fra sjef til leder». Han holdt et meget engasjerende og inspirerende foredrag og har en egen evne til å formidle budskapet slik at det gjør inntrykk på den som hører på. Kan absolutt anbefales!»

 

 

 

Leder og konferanseansvarlig -Lederforedrag «Fra sjef til leder» (Oslo, August 2013)

 

 

 


 

 

 

Vi benyttet Svein Harald Røine til å holde et foredrag på et nettverksarrangement i Oslo i regi av Nigel Wright våren 2013. Nigel Wright er Europas ledende rekrutteringsselskap innen forbrukervaresektoren, og i løpet av året arrangerer vi ulike nettverksarrangementer for vårt kontaktnettverk i bransjen. Vi hadde på forhånd fått god omtale av Røine, og med hans bakgrunn som leder fra ulike ledende FMCG- selskaper mente vi at han ville være et godt valg som foredragsholder for våre deltagere,  som var ledere og mellomledere fra forbrukervarebransjen i Norge.

 

 

 

Røines foredrag omhandlet overgangen fra å være sjef – til å bli leder. Hans presentasjon var svært interaktiv og engasjerende, og publikum fant innholdet både annerledes og utfordrende. Tilbakemeldingene vi har fått i etterkant har alle vært veldig positive, og vi vil absolutt bruke Svein Harald og hans selskap Alltid Positiv igjen. Nigel Wright har også adoptert noen av Røines anbefalinger i våre interne ledermøter og presentasjoner.

 

 

 

Jeg kan på det sterkeste anbefale Svein Harald Røine og Alltid Positiv, både til andre selskaper, og til våre kontakter innenfor forbrukervaresektoren og andre næringer.

 

 

 

Lars Herrem, Director Nigel Wright Group – Lederforedrag ”Fra sjef til leder” (Oslo, Juni 2013)

 

 

 


 

 

 

Da jeg kontaktet Alltid Positiv første gang gjorde jeg det fordi jeg befant meg i en situasjon der jeg ikke klarte å se det positive i mitt liv. På tross av at jobben var givende og innholdsrik, familielivet blomstret, fritiden var innholdsrik, helsa var god og jeg generelt sett «ikke hadde noe å klage over» brukte jeg masse tid og energi på å bekymre meg over at ikke «alt var perfekt». Jeg klarte alltid å finne noe negativt å fokusere på.

 

 

 

Jeg hadde et behov for å få sortert litt tanker om hvorfor det var slik. Jeg ønsket en «sparringpartner» eller en samtalepartner som var nøytral: hverken familie, venn eller kollega – og som hadde tid til å lytte og samtidig kunne gi meg noen tips for å komme ut av den negative vinkingen jeg hadde i synet på det meste.

 

 

 

Jeg fikk allerede etter første møte masse nye tanker og ideer. Svein Harald tok seg god tid til å lytte og klarte på en fin måte å gi meg råd ved hjelp av enkle «verktøy» jeg kunne benytte i hverdagen –både privat og på jobb.

 

 

 

Vi gjennomførte 3-4 møter med noen måneders mellomrom.

 

 

 

Min kone gjennom snart 15 år er overbevist om at investeringen i møtene med Svein Harald er den beste investeringen jeg har foretatt. Det gav meg en ny tro på livet og en mye mer positiv innstilling til framtiden. Svein Harald lærte meg ved hjelp av enkle metoder å tenke positivt igjen, det var godt!

 

 

 

Jeg vil absolutt anbefale alle, uansett livsfase og situasjon til å benytte Alltid Positiv – det vil garantert gi inspirasjon, om du befinner deg på en topp eller i en bølgedal er ikke vesentlig, nyttig er det uansett!

 

 

 

Etter min erfaring med denne typen «coaching» er jeg sikker på at alle kontinuerlig, kanskje 2 ganger i året, burde ha samtaler av denne typen. Om ikke annet enn for å få bekreftet at «livet er egentlig ganske greit, på tross av at ikke alt nødvendigvis er perfekt».

 

 

 

Svein Harald har masse erfaring og han deler den villig ut, det ble aldri spart på noe i samtalene og jeg følte aldri han drev med dette for å tjene seg rik, tvert i mot følte jeg han gjorde dette fordi han er oppriktig opptatt av hvordan andre mennesker har det i sitt liv. Dette er etter min mening en vesentlig forutsetning for suksessen Svein Harald har med Alltid Positiv. Han er oppriktig engasjert og det merkes!!!

 

 

 

«Styreleder»-Coaching Oslo, Mai 2013

 

 

 


 

 

 

Jeg har benyttet Svein Harald Røine som coach og samtalepartner i 2011. Under våre samtaler hadde jeg gleden av Svein Harald’s inspirerende feedback og motivasjon. Han har en sjelden evne til å skille det viktige fra det mindre viktige.

 

 

 

Svein Harald har en meget god forretningsmessig forståelse, basert på praktisk operativ erfaring fra leverandørsiden til norsk dagligvarehandel. I tillegg evner han å se en persons sterke og svake sider, evner og kunnskaper. Dette bearbeides i en positiv setting med fokus på få og konkrete tilbakemeldinger.

 

 

 

Svein Harald er videre en person av ”hel ved”, med andre ord;  du kan stole på han.

 

 

 

Jeg anbefaler Svein Harald Røine som coach og samtalepartner.

 

 

 

Min bakgrunn er mangeårig Administrerende Direktør av en relativt stor leverandør til norsk dagligvarehandel innen FMCG.

 

 

 

«Administrerende Direktør»- Coaching Oslo mai 2013.

 

 

 


 

 

 

Vi brukte Svein Harald under medarbeidersamlingen vår med rundt 250 ansatte. Vi fikk svært gode tilbakemeldinger på foredraget «Cabriolet på blå resept».  Å nå sine personlige mål er et tema som blir kommunisert av mange ulike foredragsholdere. Få klarer likevel å fange oppmerksomheten til publikum på en slik måte som Svein Harald kan.  Med humor, litt galskap og evnen til å by på seg selv var det nok mange tussier og tigergutter i salen som kjente seg igjen.

 

 

 

I tillegg til plenumsforedraget ble det gjennomført et interaktivt foredrag denne helgen – «Magnetmål». Dette var en fordypning, der det ble mer fokusert på hvordan vi skal lage personlige mål som virkelig motiverer og hvordan motivere oss selv til å nå målene våre. Dette ble en lærerik time, der Svein Harald også her med et klart budskap, men samtidig på en ydmyk måte, nådde frem og utfordret oss på at vi kan lykkes i det aller meste bare motivasjonen og viljen er sterk nok. Og den må komme innenfra.

 

 

 

Jeg har erfaring fra ulike bransjer og har de siste 10 årene planlagt og gjennomført en rekke arrangementer, både for ansatte og ulike samarbeidsparter. Noe av det viktigste for å lykkes er at foredragsholdere ønsker å bli kjent med kunden og skreddersyr foredragene ut frå hvem kunden er. Jeg opplevde Svein Harald som nysgjerrig på bedriften og ville vite mest mulig om bl.a. organisasjonskulturen på forhånd for å kunne tilpasse temaet til oss. Som person er også Svein Harald enkel å forholde seg til. Dette medførte en svært effektiv planlegging og det ble et svært hyggelig samarbeid både i forkant og i gjennomføringen av arrangementet. Flott levert!

 

 

 

Gunn Aase Moldestad, Markedssjef i Sogn og Fjordane Sparebank- Inspirasjonsforedra «Cabriolet på blå resept» Førde, juli 2013

 

 

 


 

 

 

Etter å ha startet en karriere som ung og lovende innen mitt kreative yrke med en rekke internasjonale priser møtte jeg til slutt den berømte veggen. Det jeg hadde sett skje med flere venner men som jo aldri ville skje med meg skjedde. Etter en periode med mye motgang var selvtilliten og troen på det jeg hadde jobbet så hardt for de siste 10 årene nesten helt borte.

 

 

 

Gjennom felles venner hadde jeg tidligere møtt Svein Harald. Jeg var først skeptisk til coaching og var redd for å få smileøvelser, så ironisk nok husket jeg Svein Harald pga. navnet Alltid Positiv. Allerede i første møte var prosessen med å endre på tilværelsen godt i gang. Svein Harald hadde ikke alle svarene men hjalp meg med å finne de riktige spørsmålene. Dette fikk meg raskt gjennom den tyngste perioden og satte i gang en ny og positiv prosess for å nå mine mål.

 

 

 

I dag er jeg «back on track» og benytter Svein Harald, ikke bare som personlig coach men også som strategisk forretningsutvikler i min bedrift. Noen enkle kjøreregler har også forenklet måten jeg møter hverdagen på, ikke bare på jobb, men i hverdagen generelt.

 

 

 

Svein Harald har en kombinasjon av yrkesmessig erfaring og kunnskap, medmenneskelig forståelse, samt en god overdose positivitet, som har inspirert meg til å finne tilbake til mine drømmer. Hans evne til raskt å finne de viktige momentene i ulike problemstillinger har vært til uvurderlig hjelp for meg personlig og for min bedrift. Det har vært hard jobbing mentalt for å komme tilbake men Svein Harald har hele veien gitt meg den nødvendige støtten samt verktøy for å nå mine mål. Jeg kan på det varmeste anbefale Svein Harald videre, både som personlig coach og strategisk forretningsutvikler!

 

 

 

«Designer og daglig leder»- Coaching Oslo juli 2013

 

 

 


 

 

 

For et viktig budskap «Modig», for en fantastisk formidling med styrke, ærlighet og faglig tyngde. Det beste foredrag og den dyktigste fordragsholder som jeg har hørt på lenge. Respekt. I tillegg er du en knallbra og god mann og det krydrer det hele med ekstra troverdighet og tyngde!

 

 

 

Benja Stig Fagerland, Kåret til en av de 12 mest inspirerende kvinner i Europa i 2012 av EIGE  «Fra sjef til leder»

 

 

 


 

 

 

Vi hadde gleden av å ha Svein Harald Røine på besøk ifm en Kick Off for aksjedesken i Nordea Private Banking. Svein Harald holdt et inspirerende og fokusert foredrag som belyste enkle men viktige forbedringsområder. Foredraget var konkret og enkelt å forholde seg til, og medførte målbare forbedringer i det salgsrettede arbeidet.

 

 

 

Ola Gjessing- Head of Private Sales Equities- Nordea Private Banking- Inspirasjonsforedrag- «Cabriolet på blå resept» (Oslo, september 2011)

 

 

 


 

 

 

Farmandstredet er et stort og langstrakt shoppingsenter med 130 butikker og 900 medarbeidere. For å lykkes i dialog med kunden er det viktig at vi har en sterk prestasjonskultur, et samhold og et ønske om å gi kunden en opplevelse over forventning hver eneste dag. Å lykkes med det krever butikksjefer som er bevisst sin rolle som leder og evner å skape gode team og resultater i butikk. Farmandstredet utviklet våren 2010 et felles servicebegrep med hensikt å rettlede alle sin atferd overfor hverandre og kunden. Vi sier at vi er LOVE – Lekne, Oppmerksomme, Vennlige, Engasjerte.

 

 

 

I 2011 ønsket vi et lederkurs som kunne tilføre kunnskap til butikksjefer om det å være leder. Vi ville ha et kurs bygd på verdisettet LOVE som var lettfattelig, inspirerende og ga deltakerne konkrete tips om hvordan forbedre sitt lederskap. Alltid Positiv og Svein Harald Røine spesiallaget et modulbasert opplegg som er gjennomført for første gang med 30 butikkledere. Samlingene er godt planlagt med god kombinasjon av powerpoint, historiefortelling, humor, dans, musikk, premiering og dialog. Han får deltakerne til å dele med sine erfaringer og benytter kjente butikksituasjoner for å eksemplifisere god og dårlig ledelse. Over 4 samlinger får butikksjefene oppleve og lære teknikker for å sette motiverende mål og hvordan man kan bli en mer inspirerende leder gjennom tydeligere kommunikasjon og kroppsspråk, samt hvordan man kan gi ris og ros som motiverer. Deltakerne får også nyttige tips om hvordan møte kunden i butikk, avdekke deres behov og avslutte salget på en hyggelig og lønnsom måte. De får noen ”aha” opplevelser om det å være leder og går ut av hver eneste modul med et bedre grunnlag for å skape et prestasjonsteam i sin butikk.

 

 

 

Svein Harald Røine gleder og engasjerer med historier og evne til å skape dialog med deltakerne. Han bidrar også med sitater til ettertanke og som enkle uttrykk man kan minne seg selv om i hverdagen som leder. Mine favoritter er: ”For å bli en god leder, så må du bry deg om mennesker” og  ”Ta medarbeiderne dine i å gjøre noe bra”.

 

 

 

Svein Harald Røine kan anbefales på det sterkeste.

 

 

 

Pål Egeland, Senterleder, Farmandstredet, Lederkurs (Tønsberg 2011)

 

 

 


 

 

 

Svein Harald er uten tvil en engasjerende og inspirerende kursholder! Han kan litteraturen og setter seg inn i kursdeltakernes utfordringer og problemstillinger ift. kurset, og formidler dette på en engasjerende måte. Anbefales på det sterkeste 

 

 

 

«Butikksjef»- Farmanstredet, Steen & Strøm Tønsberg- Ledertrening «Fra sjef til leder»

 

 

 

Kunder

Agility group

Akershus Energi

Amfi Drift

Amfi Mosseporten

Amfi Rygge Storsenter

Amfi Østfoldhallen

ASKI

Askimtorget kjøpesenter

Axellus

Barnehagenett

Bibliotekkonferanse

BI Trondheim

BI Stavanger

BI Bergen

BIR

BodøGlimt

Brødrene Aa

Buskerud Politi

Confex

Damenes Dag (Son Spa)

Deloitte

DIPS

DNB 

Drammen Kommune

Easyfairs

Egencia

Eika Bank

Ekholt Barnehage

ESMA

Espira

Fagforbundet

Steen & Strøm Farmandstredet

Fagforbundet

Fauske kommune

Finansforbundet

Fokus på din helse

Gjensidige Fredrikstad

Gjensidige

Halden kommune

Halden Videregående Skole

Helgeland reiseliv

Helse Nord IKT

Holtskog konferansen

Horten Kommune

HR Norge

IA konferansen Buskerud

Infotjenester

Jensen & Co

Jernbaneverket

Jobb Aktiv

Jugheinrich

Karea Varbas

Kjøpesenterkonferansen NCSC

Komplett

Lederne

Lilleborg Profesjonell /Orkla

Lindorff

Loomis

Lungekreftforeningen

Marathon Oil

Micromark bibliotekkonferanse

Mills

Morinda

Moskenes Kommune

Moss Sykehus

MOT

NAV Buskerud

NAV Østfold

Neas

Nexans

NHIL

NHO

Nigel Wright

NITO

Nordea Bank Bergen

Nordea Bank Norge

Nordea Kundesenter Aalesund

Nordea Kundesenter Kristiansand

Nordic Arena

Norengros

Norsk Filminstitutt

NRK

Næringslivets skole

Orkla

Oslo International School

Oslo Politiet

Oslo Universitetssykehus

Private Barnehagers Landsforbund

Pfizer

Redningsselskapet

Rogaland Personalforum

Skatteopplysningen

Solhaugen Miljøhjem

Solsikken Barnehage

Sommefuglsenteret

Sparebank1 Hedmark

Sparebanken Sogn og Fjordane

Staples

Statkraft

Statnett

Statoil Oslo

Statoil Forus

Steen & Strøm

Stortingets Administrasjon

Stortingets Forvaltning

TEDxOslo

Universitetet i Oslo

Vectura

Vegvesen

Vestkanten kjøpesenter Bergen

Vestfold Fylkeskommune

Vianett

Wenaas

FINN MEG PÅ SOSIALE MEDIER

Facebook-3 Twitter-3 Instagram-3 Linkedin-3 Youtube-3

Copyright © Svein Harald Røine. Alle Rettigheter Reservert
Share This